Tuesday, January 14, 2014

Välling

Är det bara barn födda i Sverige som tycker om välling? Ingen av tjejerna tycker om det så nu har jag ett stort överskott i skafferiet.Med Emily var jag tvungen att blanda ut med mjölk så vi slutade till slut.


6 comments:

Desiree said...

Nejdå vet om andra barn som bott på andra håll i världen men som haft svenska föräldrar som gillat välling. Många föräldrar ber nära och kära ta med sig välling till de små om de bor utomlands och tar med sig så mycket det bara går var gång de far hem. Det är väl bara bra att dina döttrar inte varit mycket för välling eftersom det blir jobbigt att få tag på. Andra barn runt om i världen överlever gott utan välling så det är ju aboslut inget måste att gilla välling.

Vad snyggt du gjort om på bloggen. Fint med den mörka bakgrunden.
Kram!

Jane said...

:) Det finns en webbsida, onfos.se, de leverar svensk mat i Europa.
Bra enkelt med välling ibland MEN visst går det utan.

Tack!
Kram

Anonymous said...

Mina barn klöktes om de fick välling! Ha ha

Jane said...

hehe MArie, ja du, jag säger ju det, måste vara svenskfödd!

Unknown said...

Hej! Kul att läsa din blogg, jag kommer besöka den ofta! Om du vill bli av med välling så kan jag köpa några paket. Än så länge har Ingrid ratat välling, men jag har inte provat så många gånger. Kan testa lite mer...

Kram

Jane said...

Hej Linda! Vad kul att du tittar in! JAg ska kolla om jag har kvar vällingen, har nog paket för över 2 om du vill ha också:)

Kram